Cautare

26567 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 0092121121121212 1" (4.79 secunde)
FARCAS) Istoria spune ca in seara zilei de 11 octombrie 1973, in oraselul Pascagoula (Mississipi), Charles Hickson (42 ani) si Calvin Parker (18 ani), primul contramaistru, celalalt muncitor la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
O femeie a iesit dezbracata dintr-o sectie de Politie din Baia Mare. ... De cealalta parte, politistii sustin ca ea si-a dat singura jos hainele, dupa ce a iesit din sectia de Politie.
Intrebat despre votul exprimat, Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu, sustine ca a votat "cu cei care fac parte din Parlamentul European si care au sprijinit Romania si inainte ca aceasta sa devina stat comunitar, dar si dupa anul 2007.
Victor Ponta va fi presedintele unui birou de coordonare din care face parte si primarul sectorului 5 Organizatia PSD Bucuresti nu va mai fi condusa de Marian Vanghelie, ci de un birou coordonator din care va face parte si actualul primar al sectorului 5, a anuntat luni liderul PSD, Victor Ponta.
Sunt, in opinia mea, toti oameni care si-au purtat mandatul si demnitatea de ministru cu pricepere si cu onestitate si as vrea, in chip special, sa-i multumesc domnului profesor Marga, care intr-o situatie extrem de dificila, a facut cu devotament ceea ce se putea face, cu devotament fata de aceasta tara, cu devotament fata de Guvernul al carui membru a fost.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Traian Basescu dupa ce va recastiga presedintia PNL. In plina campanie electorala pentru presedintia partidului, Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale impotriva lui Traian Basescu, desi initial a sustinut ca nu doreste sa intre in cursa pentru Cotroceni.
Imediat dupa finalizarea referendumului liderii partidelor importante de pe scena politica nationala au iesit in fata camerelor de filmat pentru a face declaratii vizavi de dorinta romanilor de a-l pastra pe Traian Basescu in fotoliul de la Cotroceni.
Basescu si Presedintele (Autor: OCTAVIAN ANDRONIC) In recenta sa ofensiva mediatica sprijinita de canalele prietenoase, Traian Basescu a introdus, cu insistenta, un nou personaj: Presedintele!
Parisul este capitala mondiala a luptei contra terorismului duminica, printr-o reuniune internationala si un mars republican la care participa peste un milion de persoane, intre care zeci de lideri straini, dupa atentatele comise de trei jihadisti si soldate cu 17 morti, relateaza AFP.
'Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) spunea, luni seara, dupa consultarile cu partidele parlamentare, ca doreste sa aiba "o prezenta cat mai discreta in viata publica".
Presedintele statului, Traian Basescu - prezent duminica seara, la Snagov, la sarbatorirea Zilei Justitiei -, le-a cerut magistratilor sa inteleaga „foarte bine“ faptul ca ei sunt cei care vor decide „intrarea sau aminarea intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007“.
In Cotidianul.ro a aparut un grupaj intitulat "Dezvaluirile cotidianul.ro despre nesimtirile anticriza ale puterii.
UN JURNALIST RUS SCRIE (CORECT!) DESPRE TEZAURUL ROMANIEI LA MOSCOVA! AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in cadrul unei conferinte de presa, concluziile intalnirii sale de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.
Andrei Alexandru) Parafrazand titlul celebrei comedii "O noapte furtunoasa", se poate spune ca 14 decembrie 2011, a doua zi dupa Consiliul European de la Bruxelles, a fost in politica romaneasca "O zi furtunoasa" care, daca n-ar fi de plans, ar fi cu siguranta de ras.
SRI a devenit principala amenintare la adresa securitatii nationale! Este iesit de sub orice fel de control, detine sume uriase de bani, controleaza toate institutiile statului, pana la cea mai marunta, este supradimensionat si creste permanent in dimensiuni si putere.
• "Actiunile lui Traian Basescu din ultimele zile, sedintele sale cu PDL nu au dovedit o incalcare a Constitutiei, ci doar ca e total dezinteresat de Romania.", a declarat Victor Ponta pentru "Evenimentul Zilei".
Liberalul Cristian David considera ca presedintele Basescu s-a hazardat atunci cand a facut aprecieri cu privire la situatia romanilor din Italia si a catalogat declaratiile acestui drept o incercare de a "pedala" pe o "coarda sensibila".
Putini oameni au idee cu ce se ocupa aceasta institutie si cu atit mai putin despre cine sint consilierii judeteni si ce fac ei. ... Cine aloca banii, dispune si de puterea aproape discretionara de a-i canaliza preferential. In tara a devenit o practica alocarea banilor pe considerente pur politice.
Iar oamenii credinciosi sunt aceia care nu isi vor parasi niciodata seful si vor ramane alaturi de el chiar si dupa ce acesta a decazut din functia de conducere. Istoria moderna a Romaniei ne infatiseaza o imagine absolut inedita, menita sa-i revolte pe numerosii misogini romani:
google-analytics.com